min lördag

gick upp kl 09.00. duschade och gjorde mig klar. åkte till ljuspunkten i tälje när de öppnade, och lämnade lite lampor, sen åkte jag o ruben till andra lagret för att hämta 3 kristaller som en kund ska ha imorgon. (hmm...undrar hur jag ska klara av att få in dem i bilen imorgonbitti, de är ganska tunga)
 
när det var fixat åkte jag och hämtade upp kim och jonn. vid statoil mötte vi upp becca och jonas. köpte med oss lite färdkost och begav oss till trosa.
strålande väder, 28 grader varmt! stannade vid ica och köpte engångsgrillar (varav en användes för att vi glömde de andra i bilen =), korv och allt som hör där till.
sedan blev det en tripp med vattenskotrarna till kråmö där vi la oss på en klippa. där var vi hela dagen, solade, badade, hoppade från klipporna, drack vin, åt nappar. vid 3 tiden åkte jonn och hämtade sandra vid trosa, vi startade grillen så när de kom tillbaka blev det lunch. mycket gott! hade verkligen en fin dag.
vid halv 6 var vi tillbaka i trosa och sa hej då till jonas,becca, jonn o sandra som skulle hem till tälje.
jag o kim åkte och tankade skotern och bestämde oss för att vara kvar o äta middag i trosa. åkte och sa hej till kims mamma och per som hade lagt till deras båt precis i närheten. linda, linda, martin o hampus var också där på båten så vi blev kvar där. köpte lite mat och sen åt vi vid båten. efter ett tag kom gurra, becca och josephine. vi satt där och festade till det... vissa mer än andra hahha... sedan begav vi oss till fyren, tog lite o dricka, vidare till fina fisken, chillade i sofforna, kims chef var en hejare på att snacka. vid 01 ville alla till tullen... där det var väldigt mycket folk... jag gurra gick tillbaka till båten o hämtde grejerna, o min bil som stod parkerad en bit bort. sen åkte vi och hämtade kim, becca och josephine och åkte hem.
blev såklart mcdonalds när vi kom hem kl 03.00. den burgaren satt fint! speciellt när vi fick 2 extra cheeseburgare som becca fixade (neeeej inte du kim)
somnade som en stock direkt när vi kom hem. såååå trött! men vilken toppendag!!!

idag vaknade jag vid 11. jag kände mig så himla bakis fast jag inte hade druckit något. ont i hela kroppen eftersom jag spänner mig så mycket på skotern. sen har jag fått så ont i ryggslutet. vet inte vad jag har gjort, gör mest ont när jag sitter o kör bilen. aja, vi åkte ut till trosa igen och hämtade kims bil + skoter. sen förbi elgiganten i moraberg och köpte studentpresent till amanda som tar studenten på tisdag. vidare till garaget och lämnade skotern. när vi kom hem var vi så trötta så vi gick o la oss. vaknade kl 21, jag lagade middag. nu är det dax att sova igen, godnatt.

tack alla för en primaballerina helg! top notch. 5 av 5 toasters.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0