städa städa stääääda

oj va det är kul! vet inte vad det är med mig... jag bara städar och städar. jag hittar nya dammtussar varje dag. pallar inte det här. vart kommer allt skit ifrån?

just nu håller jag på att färgar utväxten(och städar samtidigt). det går ju sådär så att säga. egentligen skulle jag ha färgat håret i söndags, men när jag öppnade förpackningen upptäcker jag att själva färg-cremen är borta. så jag var tvugen att åka tillbaka till affären och få en ny. det var jobbigt bara det så jag struntade i att färga håret då.
men nu så... ehhh... ja... jag skiter i hur håret blir med den här affärsfärgen. jag orkar inte lägga ner tid/pengar på det just nu. jag får gå och få en riktig omgång hos frissan när allt är över. när jag har lugnat ner mig en aning. (om jag nu vågar gå till frisörn)

annars då? jo jag har varit ute med wilma. vädret var okej. sol idag. jag vaknade vid halv 9 i morse och kunde inte somna om. det är ju typsikt! men jag mår bra, det är det så räknas.

igår var jag o pappa hos Ullis i nykvarn och hämtade hem vagnen och bilstolen. båda från brio. jag tycker om vagnen...och färgen är jättefin! den är så mjuk o köra =)






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0