äntligen fredag

har jag käkat sömnpiller eller vad? jag är segt trött just nu. fattar inte... brukar max sova 6 h / natt men den senaste tiden har jag nästan sovit 8 h/natt. hmm mer sömn, betyder inte det att man ska vara piggare? aja...

idag har jag jobbat. + jag har varit och letat korg till wilma(som kommer hem om en liten pytte vecka) men de fanns ingen som var tillräckligt bra, så jag beställde en. riktig gosig, med höga kanter.
jag har köpt en hylla också, men det kommer säkert dröja innan den kommer upp... som med allt annat.

efter jobbet åkte jag hem, suck...denna väg alltså. jag pallar inte mer, vill HAAAA santa fen nuuuu nuuu nuuuu! jävla tunavallensbilservice... dålig service. faktiskt.
aja, väl hemma kom becky och hämtade mig. vi åkte iväg en snabbis och kollade på hennes nya lägenhet. jättefin nära stan. kommer säkert bli asfin när allt är på plats!
hemma på täppis åt vi tomatsoppa med vitlöksbröd, kollade på idol (å snälla olle bli min man!!!) och såklart blev det lite pp, och chips+dipp.
egentligen skulle jag ha hängt med becca en sväng ut, men jag orkar inte. jag bara längtar efter sängen... och animalplanet. fast först ska vi kolla resultatet i idol.

jag trodde att ssk matchen imorgon var på hemmaplan, men tydligen i göteborg, surt. får gå på tordag istället då. passar ju bra eftersom jag är ledig då.

NU IDOL!
godnatt


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0