jag ligger efter som fan

okej, jag ska fatta mig kort.

Fredag:
jobbade som en gris. gnu. grottmänniska. nej men som vanligt fast dubbelt så många kunder. eller trippel så många kunder kanske det var. mucho folko.
efter jobbet åkte jag hem, hann med att se fabulösa olle framföra coldplays fix u. jag blev kär, fick hjärtstillestånd. sen åkte vi (jag och olle då hahha) och åt middag på lémoni. till förrätt blev det kria pikelia, dipptallrik med tzatziki, melitzanosalata, kafteri, dolmades, oliver, pfeferoni & stora grekiska bönor + saganaki. varmrätt ouzoflamberad oxfilé med grönpepparsås & fetaost. snacka om proppmätt. till de blev det gott rött vin.

lördag:
började med jobb. sedan hockey. ssk-färjestad. vilken match! 6-2! jag njöt. firade i pauserna med vin i vip/sponsor baren. vid 8 lämnade vi rinken och åkte o hämtade becca. vi hade som vanligt planerat in så mycket bättre med vin. i reklamen panik sprang vi till dalkiorren och köpte chips, kebab och gorv med bröd. väldigt otippat val om ni frågar mig.
vid 12 åkte jag, becky, ruben o effe till flamman. det var sjukt mycket folk. jag blev nästan lite irriterad att få pälskragar i näsan. min syster kom också, hon var jätterolig. salongsberusad kan man väl säga. det hände massa med roligt. sånt jag o becca ligger och dör av skratt dagen efter.
* dileva
* perfect match, navy blue.
* tunika
* digestino, digestivo va fan...
* marias mössa
* får jag lov?
* är det en kille eller en tjej
* dj på back
* grannen var en klasskompis
* snälla kompisen i jeans klänning?
* påse på flamman
* alla gick in i lampan med huvudet
* micke är en snel-vakt
* får jag dela filter med dig
* emelie är lite som paris, hahha white trash?

söndag:
jobb... å så trist. när jag kom hem körde vi harry potter tema. åkte och hyrde alla filmer jag ej har sett... perfekt avslutning.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0