grillkväll

hej hej.
nu har jag varit utan tv i 3 dagar. det är ganska jobbigt. (jag har ifs lilla tvn i sovrummet med den är kass, de kan du intyga becca...hahha) så nu äntligen ska jag få en tv imorgon. eller få och få. köpa en tv ska jag göra. ska möta min bror och ruben på gunnars i morgon kl 10. de ska hjälpa mig och välja och bära upp den till lägenheten. great ... skönt att få allt gjort. jag vill ha en 50" ... det är de enda jag vet.

yes men även denna kväll har jag spenderat i nykvarn. ruben kom också förbi :)
de bjöd på en riktig god middag. jonas grillade oxfilé ,fläskfilé, majskolvar och salladslök. till det blev det tzatziki, rödvinssås och en sallad med fetaost, pinjenötter, gurka och ruccola.
vi satt o pratade och hade mysigt. just det..imorgon åker nina och tilde till spanien. o shit ja är bara lite avis, skulle vara härligt att åka till alicante nu...
en stund efter middagen så sprang jag och lucas ut i spåret. dagens träningsprogram var inte så jobbigt. gå raskt 5 min, spring 7 min vänd och GÅ tillbaka. hehe helt lagom. sen mötte vi upp jonas, nina, tilde, ruben och ceasar och gick tillsammans en runda. det är verkligen skönt att de har spåret precis vid huset.
när vi kom hem så badade jag och tilde. jag simmade i 10 min.
sen satt vi i uterummet, kollade på anna anka-finalen på tv och drack smoothies.

ja... nu börjar jag bli van med det här lyxlivet. aaahh...

men imorgon ska jag hinna med en runda powerwalk innan jobbet. så jag har de avklarat, i morgon kväll måste jag hem till brunnsäng och tvätta...städa lägenheten lite också, OM jag orkar. på fredag kommer min vän sanna som ska spendera helgen hos mig!


den här bilden var inte från idag...men typ såhär bra hade vi det :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0