10 mars

nu har jag satt (eller okej jag fick hjälp med det) in mina besparingar i en annan bank, nån fond med bra ränta, så att de ska få växa extra mycket. om de nu hinner bli lite extra cash innan jag plockar ut dem... vill verkligen köpa mig en lägenhet snart! jag har hittat en lägenhet som jag tror är en riktig emelielägenhet..men ibland kan bilderna ljuga. ska gå och kolla på den på söndag.

imorgon ska jag ta en sovmorgon, tänk att få sova ut...till 10! sen ska jag o mamma åka till järna och bli omhändertagna. det blir lite olika behandlingar. hääärligt! känner verkligen att jag behöver lite lyx just nu. sen efter det ska jag börja packa ner alla mina prylar, kläder och annat som ligger här i villan i brunnsäng. de ska flyttas till täppis. jag ska storstäda och vika, hänga upp och göra allt hemtrevligt och fint. MMM jepp. handla lite, fylla på kylskåpet. systemet... om jag får lite tid över ska jag kolla på en tv. men det känns bara jobbigt...

jag är lite orolig att anna ska ta hem segern i melodifestivalen, om man ska tro på spelbolagen....och cecilia o sofi. fan jag pallar inte anna. hon är trist. jomen visst ganska bra låt, men hallå. salem är charm. en riktig snällis som är snäll. det är OKEJ om darin vinner också, men bara okej.

jag kollade på världens jobbigaste dokumentär igår på tv4+, bulgariens bortglömda barn. oönskade barn som sitter på ett barnhem där ingen sköter om dem! så jävla hemsk, jag grät. stackars stackars barn. usch jag kan inte ens beskriva hur de såg ut där på barnhemmet och hur barnen vanvårdades.
jag skäms att jag tänker att mitt liv är pest, och allt är jobbigt ibland. jag har det så jävla bra, livet har alltid varit bra och jag HOPPAS att alla i min närhet får vara friska och vara med mig så länge som de bara går.

godnatt

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0