hääärligt

wow, första söndagen på länge som jag inte  är bakis. fy fan va skönt! ligger och kollar på idol med min wilma. och snarkar så sött.

igår efter e-tuna åkte jag direkt hem till mina föräldrar och hälsade dem välkomna hem. så skönt att få hålla om min wilma igen. hon var fortfarande lite groggy efter flygresan (hon får lugnande så hon sover hela resan). vi pratade och kollad på fotboll tillsammans. känns bra att ha min familj hemma igen. jag åkte hem till lägenheten efter att danmark hade gjorde mål. så jäkla trist match!
resten av kvällen/natten låg jag o sängen å bara slappade framför tvn.

tidigare idag när jag var ute med wilma (ibrunnsäng) så kom en stor räv springade mot oss. på gatan. helt sjukt, jag trodde det var en hund först. jag hörde liksom klorna mot asfalten som när en hund springer. så jag och wilma bara står där helt stela och se hur den kommer rakt emot oss. as läbbigt. men den switchade bara förbi, en meter ifrån oss, rakt upp i skogen. wilma ville såklart efter...

jag tänker fortfarande mycket på fredagskvällen. det var verkligen en kul kväll, synd bara att den gick så fort. de här måste vi göra om tjejor.







Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0