:D

varje kväll 23-01 brukar jag kolla på väldigt viktiga serier...serier som är roliga. jag älskar att bara ligga i sängen och garva mig till sömns.
kl 23 på 5:an brukade alltid seinfeld gå...jag saknar jerry, george, elaine och kramer. nu har de bytt till vänner, ifs är vänner min absloluta favorit serie, men grejen är att jag kan alla avsnitt, repliker, vad de har på sig...jaaaa allt utantill. ALLT! jag har varit ett vänner freak sen jag lärde mig läsa undertexten -94 tror jag vänner kom till världen. jag har alla säsonger på dvd och vhs. i sverige och i grekland. väl förberedd!
men kl 00- 01 är det 2½ men, också en perfekt serie i mina ögon.

tummen upp!
NR5
HOW I MET YOUR MOTHER

denna serie har jag nästan precis upptäckt. men jag flabbar heeeela tiden! barney är helt klart min favvo!!!

NR4.
MY NAME IS EARL.

hur kommer man på karaktärerna? Randy och Crab man är lysande. har inte sett mer än säsong 2, men yeah va jag älskar dem!

NR3.
SEINFELD.
Seinfeld
serien som handlar om....INGENTING! sjukt rolig, så dumma och fåniga grejer som de utsätter sig själva och andra för.

NR2
TWO AND A HALF MEN.
Two and a Half Men
har ganska nyligen slaviskt börjat följa denna oslipade diamant. den är så himlans härlig, fast såklart gillar jag den mer när jake är mindre. replikerna är så gryyymt roliga.

NR1.
FRIENDS


vad ska jag börja med? joeys dumhet, chandlers skämt, ross nördighet... monicas besatthet...freak-phoebe eller "vanliga" rachel. the chicken and the duck, ross apa marcel, alla jäkla pojk-flickvänner. janice HAHAHAHAHAHAA, days of our lives. ross och rachel som alltid och aldrig blir ett par. när joey ska lära sig franska. när ross kysser monica-tror att det är rachel. när chandler sätter sig i knät på jack i bastun pga immiga glasögon. när phoebe föder sin brors trillingar, när monica och ross kör dansen. jag kan fortsätta i timmar! önskar att det kommer en film! friends the movie.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0