hello

va trevligt med tisdag. dagen har varit bra, jobbat med sofi och cecilia. jag har fixat lite med annonsen vi ska ha i slutet av veckan, och beställt varor. självklart somnade jag i bilen påväg hem. (nej jag körde inte!) kom hem vid 8-tiden. hämtade wilma, sen gick jag ner till grillen och grillade mig själv i 15 min. jag ska försöka o bara sola 1 gång i månaden nu... det har blivit lite mycket på sista tiden. kanske bara för att jag hatar att vara blek när jag ska ha paaaartyklänningar på mig, det går inte! men jag är duktig nu och kör brun utan sol rätt ofta.
sen blev det syrianska piroger med tzatziki till middag. mumsfillibabba! åt 3 st. nu varvar jag ner framför tv.n. DH och HK. hmm...varför går inte paradise ikväll?!

fick hem NK tidningen. jag vill ha allt! ALLT! ledig på tordag. kanske ska svänga in till nk och checka läget. synd bara att allt som finns i den här tidiningen är dyrt. vråldyrt!

jag fick också ett brev från polisen. tydligen har jag kört för fort. 79 på en 70 väg. och ska böta 1500.-, kul bara att det är inte jag som kör. den är nina. tråkigt att de har tagit fel på mig och nina. det skiljer ju bara 18 år mellan oss....och är inte så värst lika varandra. bara att vi är blonda.
jag ska skicka in brevet till polisen i morgon och NEKA. fan ser de dåligt eller? man ser ju att det inte är jaaaag! de har klistrat in mitt körkort brevid bilden på nina när hon sitter i förarsätet och kör. lika som bär? NEJ hur fasen hittade de mig? egentligen?




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0