oj

vad händer?inte bloggat på hela dagen!
 jo jag har haft en fullspäckad dag helt enkelt. dagen började som vanligt med JOBB. gick ifrån litelite tidigare för att åka mina 45 min hem och slänga mig in i duschen. sminket och klädseln blev inte så genomtänkt som jag önskat. men det blev ok.
sen åkte jag å ruben ut till enhörna för att fira min kusin jacob som tog studenten idag. hela tjocka släkten var där. åt mat och drack vin. ruben smet iväg och tränade (fotboll såklart) tur att det var i enhörna träningen var då.
ja, jacob drog iväg vid 22 tiden så då tackade vi också för oss och åkte hem till rubens föräldrar. det var planerat att vi skulle till olearys där ALLA studenter skulle vara, men rubens systarar hade inga biljetter och jag å ruben stod på listan och så blev allt så jobbigt. men vi åkte dit iaf. men det var sjukt lång och tjock kö. orka. även om man står på en lista så kan man inte gå före, för att alla hade ju biljett. jag tog mitt förnuft till fånga , eller ruben gjorde det åt mig. ingen alkohol efter 12 om man ska jobba dagen efter. som jag nu ska men ej ruben. så vi lämnade systrarna aslan och åkte hem.

skönt nu sitter jag hemma, första gången på hela dagen jag är för mig själv. sitter ner och känner mig bekväm. seinfeld är på tv::n. en vanlig vardag. men det var en rolig dag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0