måååndag

jag låg uppe till 01.30 inatt och tänkte på edward, så kär blev jag i twilight. jag är besatt ..haha. filmen var så bra, och han är så skum att man blir helt fast. jag önskar jag hade en vampyr som edward. jag skulle vilja leva med honom förevigt!

idag har jag arbetat i 32 graders värme. japp så skönt har jag det, luften tog slut ungefär 1 h efter öppning. huvet började snurra då, FY TUSAN va det blir varmt i affären. sofi har varit på kryssning i helgen. till visby. jag fick en gåva av henne idag, en hello kitty som är rosa. o ja, det är verkligen sånt här jag älskar. klistermärken + rosa godis.

jag åkte en halvtimma tidigare från jobbet, hämtade upp ruben å så åkte vi och storhandlade. blev mest frukt och annat nyttigt för nu ska jag ta tag i mig själv. om 3 veckor åker jag å syrran å andreas till kalymnos och då ska jag ha en plattare mage. så nu så. jag har 3 veckor på mig.
sen var det meningen att vi skulle till friskis och träna lite, men vi hann inte med det. vi gick ut och gick. skönt att få komma ut lite, även om jag svettades som en gris.

nu ska jag kolla på mommas boys, börja lite smått med maten. ruben är och spelar basket med några polare.


Kommentarer
Postat av: sarah

håller med dig när det gäller twiligt... är så kär i han!!!

2009-07-01 @ 12:56:52
URL: http://lillispenny.blogg.se/
Postat av: Lovisa

jag blev också störtkär i edward. åh det vore fint med en vampyr du.

2009-07-18 @ 15:51:41
URL: http://lulun.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0