sol och bad

hejhej!
flygresan hit ner gick bra, även om det var jobbigt för maria. hon hade riktigt svårt med första flygningen. jag trodde att hon skulle balla ur när hon såg lill-planet som vi åkte från aten - kalymnos med, men hon tog 2 av sina tabletter och skönk in i sin lilla värd.




när vi kom fram skålade vi i mousserande, åt lite grekisk plock-mat. sen begav vi oss till kantounibeach för ett kvällsdopp. så härligt, de gick ganska stora vågor.










sen blev det middag, mamma hade gjort dolmades, fyllda tomater + squash. + tzatziki och grekisk sallad. mmm va gott det hade jag verkligen längtat efter!
vid 23 tiden gick jag över till theo och niki. vi satt och drack lite och snacka. sen mötte vi upp resten av gänget på domus. å där var det fullt som vanligt. jätte kul att träffa alla igen!



idag har jag, andreas och maria legat på stranden. käkade lite lunch vid poolen. nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig klar. ikväll ska vi ut och äta på en restaurang vi ine har testat innan. ska bli spännande :)
vi hörs imorgon!



lillkissen får låna wilmas korg


Kommentarer
Postat av: Ruben

Tänkte kommentera för första gången :)

Man blir ju lite avis på er,det ser härligt ut därnere..

2009-07-21 @ 20:03:22
Postat av: Emilia

2009-07-22 @ 09:58:56
Postat av: Emilia

Jag måste också skriva lite ju :P Fy va mysigt ni ser ut att ha. Själv så är man ju kvar i trista Sverige. Men men, nu åker jag snart till Öland iaf. Takida here i come ;)



Puss och kram.



Pussa på mamma och lillebror också!

2009-07-22 @ 10:00:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0