15 juli

hej på er!
idag är det onsdag. theo åker till kalymnos idag. de flesta väljer att åka reguljärt i år. apollo (charter) är så knasiga att de lägger flygtiden så sent, så man missar alla båtar från kos till kalymnos, och måste sova över en natt och ta morgon båten istället. det orkar man inte med. neej. man vill bara fram så fort som möjligt.
jag känner mig stressad... liksom tung i bröstet. vet inte om det beror på alla krashlandningar som har hänt den senaste tiden.(senast idag!?) eller bara att jag ska försöka få med mig allt på egen hand. jag vill ha någon som kan säga åt mig, neeej packa inte det där. det finns redan där. eller ONÖDIGT emelie, jag packar ju med mig allt jag hittar. 
min syster som jag ska åka med har ju krupp inför resan. livrädd ja, hon går på tabletter. jag måste vara den "starka" åå jag är lite orolig över det hela. jag har aldrig åkt ett litet propellerplan - som vi ska göra från aten - kalymnos. å det känns skrämmande, vill att ruben ska vara hemma och säga att allt kommer att gå bra.
men ååå vad jag längtar.

idag har jag varit på djuraffärn och köpt godis, poopypåsar och överraskningar till wilma. hoppas hon blir glad!

neeeheee vi hörs när jag kommer hem från jobbet!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0